Kulak Tüpü ve Geniz Eti Ameliyatı hakkında bir makale: Avustralya’dan yapılan ve Laryngoscope dergisi Mart 2007 sayısında yayınlanan, 50000’den fazla çocukta yapılan kulak tüpü tatbiki prosedürlerini değerlendiren bir çalışmaya göre, kulak tüpü uygulanması sırasında adenoidektomi (geniz eti ameliyatı) yapılması, tekrar kulak tüpü uygulaması gerekliliğini azaltmaktadır.
Yasal Uyarı: Her cerrahi veya girişimsel işlemde sonuçlar kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. İşlem öncesinde hekiminizden detaylı görüş almanız önerilir.
KBB ve Ses Hastalıkları Uzmanı
Prof. Dr. Haldun Oğuz
Ses Hastalıkları ve Foniyatri, Laringoloji (Gırtlak Hastalıkları ve Cerrahisi), Kulak Hastalıkları ve İşitme Bozuklukları, Burun ve Sinüs Hastalıkları, Boğaz ve Yutma Bozuklukları